Nou ok dan:

Ik kan van alles vet goed en een beetje, vandaar ook Etty Met… (dit en dat)
Het het liefst zelf, maar ik speel ook graag samen, vandaar ook Etty Met…(die en die)
Ik kan fantastisch goed tekenen en ik probeer mijn kijkje op de wereld en een kijkje in mijn wereld te geven met kleurrijke tekeningen en spellen.
Dit heb ik helemaal zelf geleerd en deze DIY-mentaliteit is ook een groot kenmerk en inspiratie in mijn werk.  Ik kies vaak voor de ongemakkelijke weg.
Op die weg vind ik overal inspirasie. Mijn favoriet is het herfstige bos waarin de kale bomen met hun takken krassen schetsen in de lucht. Daarachter de wolken die de liefde bedrijven met de nacht vol sterren van extase.
Ik maak verre reizen in oneindige innerlijke landschappen waar ik grenzen laat vervagen door grote uitersten in elkaar te laten verdwijnen.
Het innerlijke met de buitenwereld en het alledaagse futiele met het de grote levensvragen.
Ik wil bovenal door de kieren en gaten van vaststaande vormen en systemen de speelse en onvoorwaardelijke liefde voor het onbekende* laten schijnen.

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de HKU, richting Kunstmanagement, waar ik ben afgestudeerd met de allerleukste kermisattractie van het land: “GraaiCultuur”.
Hiermee reis ik het land op zoek naar de Homo Consumensen om met hen onze collectieve spullenverslaving te vieren en te verlichten.

Voor samenwerking of een ongemakkelijk gesprek:

Etty Met
et@ettymet.com
0611855689

* Het oningevulde, obscure, onbenutte, onontgonnen, mystieke, niets, overige, rest, stilte en het naamloze.